miércoles, noviembre 11, 2009

Crònica cross de Sants (8-11-2009)

Hola a tots!

Aquest cap de setmana passat hi ha hagut el cros de Sants (que tot i que es diu cross és una popular per carretera), que per mi és un clàsic anual; i ara passa pràcticament davant de casa. Anava amb sensacions contradictòries: per una banda duia des de principis de setembre sent una mica "pupes", arribant al "pupisme" extrem a la cursa de Gavà, però, per una altra banda, duia 3 setmanes entrenant bé i tenia bones sensacions.
El dia es presentava amb bastant de vent, amb el que vaig decidir que si el crono no sortia bé seria culpa de vent. Es va donar la sortida i al km 2 el passo a 8:20. Em trovaba bé, si lograva mantenir el ritme la marca seria bona. Entre el km 2 i 5 va haver algun tram amb una mica de vent, però la veritat és que molestava molt poc. El km 5 el vaig passar a 20:55, si volia baixar de 43 (objectiu inicial) podia fer el 2n 5000 en 22 min.
Anaven passant els km i anava caçant a alguna gent que coneixia i em va motivar per tirar una mica més. Cap al km 8 em vaig anar convencent que podia ser un bon dia per baixar de 42 min.
Entre el km 8 i 9, a la cantonada de casxa, estava l'Adela animant-me, un encostipat no li va deixar estar animant-me durant més tros del circuit. Veia clar que si no punxava queien els 42 minuts, vaig intentar apretar una mica a l'últim km, que pujava una mica, i al final 41:46!!
No m'esperava la marca i la veritat és que em va animar molt. A veure si puc seguir tenint continuitat amb els entrenaments i milloro una mica.
Al cap d'una hora d'arribar rebo la trucada de l'Albert i podem comentar la cursa.

Visca ComeKM!!!

Ens veiem a les curses!!!

Jordi

6 comentarios:

Helena dijo...

Enhorabona Jordi!!
Lna

Anónimo dijo...

Hola xaval ja t’ho he dit personalment però quina enveja que em fas, aquest any encara no he pogut baixar de 42.

El teu final de la temporada passada i a poc que els refredats et respectin, estaràs fent molt bones marques, ojalà, pugui aguantar el teu ritme.

Un saludo, campió.

Javi (Sr.DIESEL) dijo...

Bien Jordi,muy bien,me gusta, porque somos unos pocos,que todavia se nos resiste el bajar de 40m los 10km,pero lo rozamos.Yo ya lo he dicho varias veces,que tenemos que hacer una cursa todos los que queremos bajar este tiempo y entre todos hacernos relevos y conseguir bajar de 40,pero bueno luego pasa lo que pasa,yo el primero,no te das cuentas y ya sales todo disparado y se te olvidan todos los planes.Me alegro por tu tiempo,puede que nos veamos en Sagrera.Adeu.

Oliver dijo...

Hey Jordi,

buena cursa y se demuestra que en este deporte las predicciones no sirven de mucho.

Vas a una cursa saliendo de una mala racha, con un viento incomodismo y haces una de tus mejores cursas del año.

Enhorabuena por la cursa y además se ha tener muchos webs para hacer tantas cursas como tu y en muchas ocasiones como único representante del ComeKM.

No por casualidad eres nuestro máximo anotador en la LLiga championschip, detras de esa puntuación hay mucha constancia y ganas de correr.

Seguro que pronto recogeras lo frutos y asimilaras físicamente todo el año de cursas que llevas en las piernas.

Visca el ComeKM!

Oliver

Pedro López dijo...

¡Molt bé Jordi!

Aquesta cursa no té pinta de ser fàcil i has aconseguit fer una molt bona marca. A la Jean Bouin ja poden preparar-se tots els teus rivals per que els hi posaràs molt difícil! jejejejeje

Un abraçada i felicitats

karles 6 dijo...

Jordi!! otro fenomeno,muy bien con tiempo malas sensaciones y mejorando.
Esta visto que el club come "pupas"(porque el que no tiene un pito tiene una flauta)la gente en momentos complicados sin entreno se esfuerzan y consiguen sus metas.felicidades campeón.