martes, abril 08, 2008

Hola família

Hola familia!! Abans que se m’oblidi escric la crònica d’avui diumenge 6 d’abril, dia de la X Cursa de Bombers de Barcelona.
Primer de tot agrair a tot el club del Come Km el portar-me i tenir-me en compte per fer aquesta cursa. És un grup molt maco i amb gent super agradable. Gràcies a tots!!

Bé, ara explikaré què m’ha semblat tot:
Com totes les curses com aquesta, estava pleníssim de gent, massa, tanta que fa que perdi part de l’encant que té. Però bé, apart d’això, és un circuit molt fácil amb la baixada de Via Laietana que, segons la meva opinió, està en un bon lloc ja que és quan més cansat estàs i t’ajuda a agafar forces.
A més, cada kilòmetre està marcat, apareix el temps que portes de la general i hi ha un avituallament per qui ho necessiti.
També hi ha música que t’anima i, el millor, et donen una bossa amb begudes i informació d’altres curses quan acabes.

Pel que fa al temps que hem fet, crec que en general tots em sortit bastant contents. Uns hem millorat, com és el meu cas (de 44’50’’ de l’ultima cursa dels nassos a 43’30’’ d’aquesta!!!) i el Miki (43’40 aprox. Molt bé!!!) a altres, que heu mantingut més o menys el temps com és el Pedro o l’Anna. Anna: felicitats i tranquila ja que en aquesta cursa sempre es va més lent degut a la gran quantitat de gent que hi ha, en la següent faras màx 1h segur!!
En Josep Maria, m’ha dit que no li ha anat tan bé però no passa res ja que una dia pot sortir millor i d’altres pitjor…però tranki que en la següent ho faràs molt millor i estaràs super content!!

Un dels moments més macos és el de després de la cursa quan ens trobem tots i comentem que tal ens ha anat i ens felicitem. També agrair l’assistència dels familiars i parelles que ens recolzen en tot moment: els pares del Pedro i l’Elena.

MOLTES FELICITATS A TOTS I GRÀCIES PER FORMAR AQUEST CLUB!!
Una abraçada i no m’enrollo més que tink molta feina de la universitat.
Una abraçada

Aitana

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Aitana, una crònica molt maca.
Tot i que sabem que amb la universitat estàs molt liada, gràcies per trobar una mica de temps pels teus amics i participar de una forma activa, corrents i amb la crònica, això ens serveix per saber que continues amb nosaltres.

Podeu comptar amb mi, i per suposat amb el Pedro, per penjar les vostres cròniques si no sabeu, teniu els nostres emails a la vostre disposició.

Gràcies Aitana.

Helena dijo...

Hola,
com sempre i especialment en aquesta cursa on la posada en escena és especialment emocionant, he de dir que ha estat un plaer acompanyar-vos! L'unica pega d'aquesta cursa és la massificació que comporta i això l'espectador també ho nota, perquè no vam poder veure-us arribar , només formiguetes de vermell i groc (per cert, que no som tots iguals? Perque dos colors diferents?) que anaven corrent.
A banda d'això, aquesta és una gran cursa i com sempre el COME KM ha estat a l'altura. Felicitats a tots!
Una abraçada
Lna

Miki i Ana dijo...

Hola,

Com ja vaig dir l'altre dia, m'agrada molt veure cròniques de les companyes dones. En un grup de gent (un club, una feina, una associació,...) si aquest és plural, format per homes i dones, resulta molt més interessant i ric.
Gràcies Aitana per les teves paraules. Ets una noia amb molt bon nivell de carrera i em va agradar molt conéixe't una mica més a fons.
Helena, quant al teu comentari en relació al diferent color de les samarretes, jo també vaig quedar sobtada, però aquest és el primer any que han fet aquesta diferenciació. Suposo que depèn de l'acceptació del públic, l'any vinent seran iguals o diferents, ja ho veurem.
També estic molt contenta dels meus companys homes (que sembla que només parlo de les noies).
No sé si esteu d'acord tots els que vau córrer aquesta cursa, però jo penso com l'Aitana; amb tanta gent és una mica difícil gaudir.

Bé, una abraçada a tots i totes!

Ana.

Antonio Moreno dijo...

Como se suele decir, más vale tarde que nunca.
He tardado en comentar la crónica de Aitana y no sabría realmente porque, pero hasta hoy no he tenido el momento adecuado para pulsar cuatro teclas y deciros algo.

Para empezar me ha encantado ver una crónica escrita por toda una atleta con una gran progresión por delante, y espero que te animes para futuras crónicas y comentarios, aunque se que los estudios te tienen bastante ocupada. Gracias por tu tiempo Aitana.

Bueno chicos a todos en general, que deciros, me morí de envidia por no poder estar ahí con vosotros y con tropocientas personas más con ganas de sudar la camiseta.
Espero correrla el año que viene, es lo que repito desde el 2005, que fue la única bomberos que he corrido y me dejó muy buen sabor de boca con mi mejor marca de diez mil hasta la fecha, convirtiéndose para mí en una carrera especial, que todos los años quiero correr y por un motivo u otro tengo que posponer un año más.

Bueno chicos nos vemos en la del Barça, força comekms.

Anónimo dijo...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]coreldraw + 'basketball hoop', [url=http://firgonbares.net/]cheap software deals[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] adobe software for linux educational software office
acdsee pro download free [url=http://firgonbares.net/]shop production software[/url] buy sell software
[url=http://firgonbares.net/]a niche store software[/url] shop adobe photoshop cs4
[url=http://firgonbares.net/]direct sells filemaker pro database[/url] price calculation software
oem software definition [url=http://firgonbares.net/]nero 9 crack download[/b]

Anónimo dijo...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]me to buy software, [url=http://hopresovees.net/]hackers adobe photoshop cs3[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] nero dvd software training canada
adobe acrobat 9 professional extended [url=http://hopresovees.net/]kaspersky 8.0.0.454a.b key[/url] autocad 2009 for sale craigslist
[url=http://bariossetos.net/]nero 8 download[/url] property management filemaker pro template
[url=http://vonmertoes.net/]office 2003 professional[/url] download adobe creative suite 4 master collection
microsoft computer software [url=http://vonmertoes.net/]discount pc software[/b]

Anónimo dijo...

[url=http://rastimores.net/][img]http://akreoplastoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]adobe photoshop cs3 for mac, [url=http://rastimores.net/]buy cheap oem software[/url]
[url=http://akreoplastoes.net/]cheapest software[/url] buy igo software create educational software
free adobe software for students [url=http://rastimores.net/]buy front page software[/url] on software purchase
[url=http://rastimores.net/]is discount software[/url] best substitute for photoshop using mac intel
[url=http://akreoplastoes.net/]linux educational software[/url] pocket office software
windows vista versions [url=http://rastimores.net/]cheap oem software[/url][/b]