martes, agosto 04, 2009

Pujada a Montserrat (2-8-09)

Per fí ahir día 2 va ser el día esperat, sobre les 8 h. el Tao i jo vem sortir de Molins direcció Monistrol, faltant poc per arrivar a l’aparcament de l’aeri, trobem cua, que passará? els cotxes donent la volta i marxant, arribem , preguntem i vehïem un accident i plé dambulàncies i cotxes , la carretera está tallada i no pot passar ningú que fem? i mes quant ho tens tot pahit durant un momento dubtem pero ja está anem a l’autovia pujem per el Bruch i baixem a Monistrol i aixins ho fem.Baixant no hi vaig pensar en fixarm-he com es la volta. Aixó si una referència era un Monastir que crec estava per la meitat, faltant poc per Monistrol ens trobem una cursa ciclista que també puja (jo vaig pensar el que faltava) mentres aparquem i estirem passa el cotxe escombra i a la mica sortim nosaltres el començament ja es pujada, ens trobem un grupet de tres corredors , ells es quedan i nosaltres seguim jo pensava quant recuperas pero res sempre puja el, campió del Tao bufant i jo aguantant, arribas a un revolt i l’altre puja mes passem per el Monastir ja falta menys. Per fi es veu l’entrada del parking ja hi som pero res aquest tram no s’acava mai i per fi veig el restaurant Cardena Cisneros aixó ja está xupat arribem a la plaça abaix seguim girem a la dreta i enfilem la recta i per fí arribem al final allá está TV3 quina sort pero no, no era per nosaltres llastima. En total vem pujar uns 9 kms trigant 54:58 mins. fem la visita de rigor al Monastir i el cap d’una estona ens praparem per sortir pero ho fem diferent ara baixem per la montanya ens diuen com i ho fem seguim un corriol amb trams de pedres, altres no molt bons i bastanta gent que puja per fí arribem a una pista mes ampla i apretem fins arribar a Monistrol i al cotxe per fí ja está fet.

La baixada son uns aprox. 5,5 kms. i un temps de 44:09 min. en total van ser aprox. 14,5 kms i 1h.39’58”.

Una sortida diferent al desconegut , jo algun cop ho havia pensat, pero no hagues pensat en fer-la i grácies al Tao ja está. A més crec que es podría fer un cop al any penso que val la pena.

Tao enhorabona ja esta fet.

Francesc

5 comentarios:

tao dijo...

Bueno poco más que decir una promesa es una promesa,así que ya esta hecha,es durita la subidita pero ya esta,estoy seguro que no sera la ultima ya que se podria proponger que se haga una vez l año,si se quiere claro.
es recomendable.
por otro lado dar las grácias al francesc por acompañarme.Por cierto os lo cuento solo a vosotros ,tengo fotos compromentidas para enseñar al "mosat",(no hay echarle mucha imaginación).
Un saludito.felicides vacances a tots campions.

Oliver dijo...

Enhorabuena, a los dos valientes por hacer esta subida, que tiene que ser la hostia de dura. Ya lo dije ayer que no se ve reflejado en la cronica, pero solo de imaginarme una subida con ese desnivel durante casi 10 km se me suben los gemelos.
Ya veremos si en un futuro me atrevo y estoy en condiciones para afrontar una subida de tal magnitud, esta vez no pudo ser.

Besitos,

Oliver

Anónimo dijo...

Vaya dos,os veo muuuu pero que muuuu lentos!ehhh!10KM en más de una hora .....fatal,se os nota el final de temporada;que no!que es bromaaaaa!.Me alegro de que no pudiera ir ese dia,si no,todavia me creo que estaria subiendo.Enhorabuena a los dos,espero que cuando el tiempo y el cuerpo lo tengamos en mejores condiciones,la podamos hacer un gran numero de ComeKM.Un saludo a tod@s y disfrutar de las vacaciones.

Javi (Sr.Diesel) dijo...

Anonimo soy yo,Javi.Se me olvidó firmar.

Jordi Isidro Llobet dijo...

Molt bona aventura!! Quina enveja que em feu (tot i que jo estava disfrutant de la platja a Lanzarote ;-)).
A veure si a la propera puc venir.

A disfrutar i entrenar!