martes, enero 03, 2012

Cursa dels Nassos (31/12/2011)

Aquest principi de temporada ha estat una mica estrany. No m'he sentit cómode entrenant, tot i que he pogut ser bastant regular amb els entenaments, però les marques de les curses han sortit molt bé. Al setembre m'havia plantejat atacar el sub40 a la cursa dels nassos, a principis de desembre ja ho havia descartat.
El 31 a la tarda arribem l'Albert i jo, acompanyats de tota la família, a la sortida de la cursa. Escalfant ens trobem a l'Iván, i ja al calaix de sortida veig al Francesc i al Marc. Bona temperatura i moltes ganes de fer una bona marca. La sortida menys accidentada que altres anys, els 2 primers km els passo just per sota de 4', el tercer el faig a 4 poc, però em vaig trobant bé. El 5 el passo a 20' clavats, però la llebre sub40 que havia sortit darrera meu m'avança molt ràpid. Al km 7 el passo a 28:08, em torno a plantejar baixar de 40, però hauré de fer uns 3 últims km molt bons. El km 8 el faig a 3:58, baixar de 40' serà complicat, però el que és segur que em sortira una de les meves millors marques de sempre. Ja no miro el crono, només penso en tirar en davant. A la recta de meta rebo els ànims de l'Adela, mons pares i l'Albert (que ja fa estona que ha arribat!), toca apretar, mirant el crono de la meta veig que l'objectiu d'inici de temporada es complirà. El temps final 39:51, millor marca dels últims anys!!
Cel·lebreació post-cursa amb l'Albert. Aquest any només hem pogut fer una cursa tots 2 junts, me n'alegro que tots dos poguem cel·lebrar que hem complert els nostres objectius.
La resta de l'expedició ComeKM ja explicarà les seves sensacions, però han fet uns temps que fan por!
Mirant la classificació de la Cursa dels Nassos i la Sant Silvestre de Sant Cugat està clar que el nivell global està pujant brutalment.

Bon any a tots!!

Resultats Cursa dels Nassos:
151 Albert 35'38''
195 Tao 36'17''
436 Ivan 38'33''
533 Francesc 39'08''
544 Marc Mitjans 39'18''
684 Jordi 39'51''
1788 Xavi Lafuerza 44:01

4 comentarios:

Pedro López dijo...

Moltes felicitats Jordi per la teva marca! Aquesta temporada estàs fent unes curses brutals i me n'alegro que hagis aconseguit unir-te al grup dels sub 40'... un grup on cada cop hi ha més corredors! El ComeKM comença a fer por!!! jajajaja

Albert! Ja m'imaginava que faries molt menys de sub 37'!!! jajajaja. Et vaig veure molt fort el dia del Puigmadrona i això ho confirma. Veig que hauré de posar-me les piles per tenir un pique amb tu com els de "antaño"! Moltes felicitats!

Felicidades también a ti Tao por el MARCÓN. Hay que ponerlo en mayúsculas porque la verdad es que es muy difícil llegar a donde estás llegando, y eso que todavía queda mucha temporada. A Ivan y Marc también tendremos que darles de comer a parte porque menuda progresión lleváis! Felicidades por esas super marcas! Aunque estoy seguro de que las bajaréis muy pronto :)

Francesc contigo no hay palabras. Encontrándote mal y haces 39' como si nada. Cada carrera, y eso que van muchas, nos sorprendes... por fortuna (y por lo cara que es tu ficha) tendremos Francesc para muchos años en el ComeKM... a qué si Francesc? ;)

Otro que también nos sorprende positivamente siempre es Xavi. Me alegro muchísimo de ver que ya estás totalmente recuperado y que empiezas a entrar en la franja de tus tiempos.

Un fuerte abrazo a tod@s.

Unknown dijo...

La verdad es que por lo que ami respecta acabe contento, el tiempo acompaño y la temperatura era muy buena, la marca no es como lo que están haciendo todos los colegas pero justa para lo que puedo ir haciendo, me salio un segundo 5000 mas rápido que el primero y sin sprint y conseguí recuperar un pequeño bajón entre el Km 6 y 7 pero tal y como he dicho contento del resultado.

Salut y Km........Xavi

Oliver dijo...

Hola Chicas,

os va bien esta cursa segun veo los resultados a mi siempre me ha ido mal por una u otra.

Enhorabuena Jordi y felicidades por la marca, objetivo cumplido!
Estas poniendo el liston alto para algunos que suelen estar a tu nivel, ademas de la forma que lo has conseguido se disfruta mas.

Xavi me alegro que siguas competiendo, a disfrutar que es lo que importa y si encima estas contento con el resultado estas haciendo las cosas bien.

Albert, espero que te vaya bien en UK, por lo que veo si, sigues manteniendo tu nivel a ver si nos vemos, hasta pronto...

Tao, fiera, enhorabuena nueva marca!! Estas que te sales, creo que al nivel que estas no escucharas mi aliento hasta el
2013. A seguir asi crack, ademas veo que puedes seguir mejorando teniendo estos resultados a estas alturas de la temporada.

Francesc, en esta cursa te has esforzado un poco eh? Eres la hostia, enhorabuena.

Ivan, Marc creo que no os conozco, espero que hayan sido buenos tiempos, espero estar a vuestra altura en algunos meses, que vaya bien.

Nos vemos en Sabt Antoni para los que vais.

Hasta pronto,

Oliver

Pedro Parrilla dijo...

Quins temps tant bons que veu fer a la cursa dels Nassos.
Moltes felicitats a tots i a continuar millorant els temps